Passie voor Marketing

Projecten benader ik met veel plezier, vol enthousiasme en creativiteit van concept tot realisatie. Ik werk graag samen met verschillende typen mensen voor het behalen van gemeenschappelijke doelen.

Hallo! Leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Bas Molenaar, 41 jaar en getrouwd met Marijke. Ik ben woonachtig te Hollandsche Rading, gelegen in een bosrijke omgeving tussen Utrecht en Hilversum.

Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie aan de HES te Amsterdam heb ik inmiddels meer dan 15 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende A-merken binnen diverse branches.

Bas Molenaar

Marketing & Communicatie Professional

Reizen

Voetbal

Golf

Hardlopen

M O T T O

Be Awesome

Klantgerichte marketing ervaring

Met meer dan 15 jaar aan klantgerichte marketing ervaring in verscheidene branches ben ik in staat om middelen effectief in te zetten om doelstellingen met succes te bereiken. Mijn expertise en ervaring liggen op het snijvlak van marketing, communicatie en internet, in de rol van (online) marketeer, manager en adviseur. 

iGBi/Cobouw
Web Award

iGBi/Cobouw
Web Award

2002

CCMA
Pluim

2009

SAN
Accent

2010

Multidisciplinaire marketing kennis

Het marketingvak verandert continu. Daarom vind ik het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Naast een solide basis van HBO Commerciële Economie en SRM Marketing Communicatie B, volg ik met regelmaat vakgerelateerde seminars en gastcolleges en bezoek ik relevante netwerkbijeenkomsten. Ik vind het leuk om autodidact nieuwe toepassingen te onderzoeken en te gebruiken. 

Gewerkt voor o.a.

Bekijk overzicht

Kan ik u ergens mee helpen?

Vertel vrijblijvend over uw opdracht of project

Om uw onderneming de best mogelijke oplossingen aan te reiken, wordt er eerst altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek gemaakt, bij voorkeur bij u op kantoor.