Allround Marketing Advies & Beheer

Mopro Marketing biedt effectieve marketing & communicatie oplossingen voor kleine tot grote ondernemingen binnen diverse branches. Het combineren van creativiteit met jarenlange ervaring met zowel traditionele als moderne marketing en communicatie middelen levert vruchtvolle klantcontact momenten op.

Strategie

Strategie Ontwikkeling

Weet u wat uw klanten willen? En weet u ook in welke vorm u dat kunt aanbieden? De ontwikkeling van een solide strategie vormt de basis voor succesvol zaken doen.

Positionering & Branding

Zijn uw klanten bereid meer te betalen voor een premium aanbod? Of staan marges onder druk vanwege zware concurrentie? Met de juiste aanpak kunt u zich beter onderscheiden.

Propositie Samenstelling

Haalt u het maximale uit uw product aanbod? Met een uitgebalanceerde product samenstelling en service verlening kunt u de gemiddelde omzet per klant verhogen.

Product Management

Zijn uw klanten volledig tevreden over uw product of dienst? Innoveren en doorontwikkelen betekent dat u ook in de toekomst verzekerd blijft van tevreden klanten.

Communicatie

Acquisitie Marketing

Wilt u nieuwe klanten werven? Weet u waar u ze kunt vinden? Met een slagvaardig acquisitie plan kunt u uw verkoop inspanningen doelgericht inzetten.

Retentie Marketing

Weet u waarom bestaande klanten bij u weggaan of geen herhaalaankopen doen? Inzicht in de behoeften en het gedrag van uw klanten stelt u beter in staat ze te behouden.

Campagne Management

Komt uw boodschap altijd bij de juiste persoon terecht? Door de inzet van de juiste mix aan communicatie middelen is uw marketing campagne altijd trefzeker.

Online Marketing

Online Marketing Strategie

Uw website is vaak de bron voor de eerste indruk die uw potentiële klant krijgt van uw onderneming. Een goede ervaring met uw website is een eerste stap naar conversie.

Social Media Marketing

Discussieert u al via Twitter met uw klanten? Met een geïntegreerde social media strategie kunt u uw online identiteit versterken en direct communiceren met uw klanten.

Search Engine Marketing

Wordt uw website makkelijk gevonden bij zoekdiensten? Het optimaliseren van uw website in combinatie met online reclame uitingen maakt uw website beter vindbaar.

Content Marketing

Deelt u al relevante en interessante informatie met uw doelgroep? Met het plaatsen van o.a. nieuws, blogartikelen, white papers, e-books en video kunt u uw doelgroep binden.

NXTchapter
Jorien Mira Crusius
"Bij de realisatie van mijn website werd het mij al spoedig helder dat dit meer behelst dan alleen wat informatie delen! Van design tot gebruikersvriendelijkheid en van toegankelijkheid van teksten tot SEO. Bas heeft mij echt zorg uit handen genomen en aan de kwaliteit van de website van NXTchapter een grote bijdrage geleverd."

Gewerkt voor o.a.

Bekijk overzicht