Social Media Marketing

Met de komst van social media als Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn beschikt uw onderneming over nog meer middelen om uw product en dienstverlening succesvol onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Om te profiteren van effectieve interactie met uw klanten is een goed doordachte social media strategie van belang.

Social media marketing biedt veel klantinteractie mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt social media toepassen voor onder andere het versterken van uw merkbeleving, het bieden van webcare service en het creëren van ambassadeurs voor uw merk, product of dienst.

Hogere loyaliteit

Meer klanttevredenheid

Sterkere merkvoorkeur

Social Media Marketing is naast de traditionele marketing- en verkoopkanalen inmiddels verworden tot een volwaardig communicatie middel. De inzet van social media vergt een professionele aanpak om er het gewenste resultaat mee te bereiken. De impact van social media op het imago van uw onderneming is van aanzienlijke waarde.

Online mond-tot-mond reclame in de vorm van een compliment van een bestaande klant - ook wel een ambassadeur genoemd - voor uw dienstverlening kan een positieve invloed hebben op de gunfactor van uw potentiële klanten. Daarentegen kan een negatieve reactie zorgen voor veel negatieve publiciteit. Bij de inzet van social media staat de klant altijd centraal.

Mopro Marketing helpt bij het ontwikkelen van een complete social media strategie die past binnen de algehele marketing en communicatie plannen van uw onderneming. Op uw verzoek kan deze strategie ook voor uw onderneming worden uitgevoerd.

Facebook

Twitter

LinkedIn

Google+

YouTube

Pinterest

Gewerkt voor o.a.

Bekijk overzicht

Kan ik u ergens mee helpen?

Vertel ons vrijblijvend over uw opdracht of project

Om uw onderneming de best mogelijke oplossingen aan te reiken, wordt er eerst altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek gemaakt, bij voorkeur bij u op kantoor.