Online Marketing Strategie

De inzet van online marketing middelen, zoals uw website, vormt vaak uw eerste klantcontact met uw potentiële afnemer. Met een weldoordachte online marketing aanpak kan uw onderneming veel bereiken.

Online marketing biedt uw onderneming meer mogelijkheden voor het leggen van contact met uw nieuwe en bestaande klanten.

De naamsbekendheid van uw onderneming opbouwen, informatie verstrekken over uw product- en dienstportfolio, de werkdruk van uw klantcontactafdelingen reduceren, kosten besparen op uw print- en verzendkosten, online verkopen met behulp van e-commerce, een actiepagina ter ondersteuning van uw marketing campagne, uw klanten binden of het vinden van sollicitanten voor uw vacatures... zolang voor uw onderneming uw doelgroep centraal staat kan het allemaal met de inzet van online marketing.

Website
Marketing
Social Media
Marketing
Content
Marketing
Search Engine
Marketing
Direct E-mail
Marketing
Affiliate
Marketing

Door de komst van internet heeft uw klant het steeds meer voor het zeggen. Voordat een afnemer overgaat tot aanschaf van een product zal deze zich meestal eerst oriënteren via internet onder andere door het vergelijken van producten, prijzen en leveranciers en het lezen van reviews. Voor uw onderneming is het daarom belangrijk om transparant de online dialoog aan te gaan.

Veel ondernemingen zijn nog steeds bezig met het verzenden van een opeenstapeling aan eenzijdige informatie richting de beoogde ontvanger. Uw onderneming kan juist de aantrekkingskracht van de toegepaste online middelen vergroten door uw beoogde doelgroep centraal te stellen en te communiceren op basis van de behoeften en dilemma's die voor deze doelgroep relevant zijn.

Mopro Marketing helpt uw onderneming bij het klantgericht inzetten van uw online marketing aanpak. Indien gewenst kan Mopro Marketing u ook helpen bij het structureel plaatsen van nieuwe content voor uw online middelen.

Het feit dat u deze tekst nu leest is het bewijs dat u de website van Mopro Marketing heeft kunnen vinden. Met behulp van bijvoorbeeld Google Analytics kan ik zien waar u vandaan bent gekomen, hoe lang u op deze pagina bent gebleven en wat uw volgende stap is geweest. Uiteraard hoop ik dat u het contactformulier gaat invullen, maar als u ervoor kiest om tenminste de Facebook pagina van Mopro Marketing te volgen dan is onze eerste stap naar klantinteractie met succes gezet.

De mogelijkheden waarmee u deze website heeft gevonden zijn zeer divers. U heeft op een advertentie geklikt van zoekmachine Google (SEA). Het kan zijn dat deze website bovenaan de zoekresultaten staat als gevolg van een door u opgegeven zoekopdracht (SEO). Wellicht heeft u een interessante tweet gelezen op Twitter (social media). Of u heeft de nieuwsbrief ontvangen waarvoor u zich eerder heeft ingeschreven (e-mail marketing).

Een interessant blogartikel kan uw aanwezigheid op deze pagina ook heel goed verklaren (content marketing). Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u vanaf een andere website naar deze website bent doorverwezen (affiliate marketing). U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat Mopro Marketing er alles aan heeft gedaan binnen de mogelijkheden om u op deze pagina te krijgen. Als u zo vriendelijk wilt zijn om nu een actie te ondernemen, dan kunnen we elkaar wellicht verder helpen...

Gewerkt voor o.a.

Bekijk overzicht

Kan ik u ergens mee helpen?

Vertel ons vrijblijvend over uw opdracht of project

Om uw onderneming de best mogelijke oplossingen aan te reiken, wordt er eerst altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek gemaakt, bij voorkeur bij u op kantoor.